Schi

img-20170117-wa0002Schi sarituri

Baila Gheorghe Fost sportiv la CSS Brașovia până la juniorat.  Săcelean din naștere, face  parte dintr-o familie de mocani din Satulung. A absolvit ciclul primar la Școala Generală nr 4, actualmente Frații Popeea,  după liceu a plecat la București, unde a urmat cursurile universitare IEFS la Școala Națională de Antrenori,  în perioada 1989-2001, ulterior desăvârșindu-și studiile la Universitatea Transilvania din Brașov, devenind astfel profesor la CSS Brașovia secția schi sărituri.
Olteanu Onoriu Cornel Profesor la CSS Brasovia din anul 2013! In anul 2012 a absolvit Masterul la Universitatea Transilvania din Brasov cu specializarea: Performanţă Sportivă şi Managementi;
Marin Daniela Sunt din Maramures, am venit la Brasov pentru a urma Facultatea de Industrializarea Lemnului. Am inceput sa practic alergarea montana (de peste 10 ani) la modul cel mai serios, am ajuns in primele 10 din tara. Dupa ani lungi, de inginerie, viata corporatista am ales sa lucrez cu copiii, in natura, la C.S.S. Brasovia, locul in care toti impartasim aceeasi pasiune: sportul.

Schi alpin

Muntean Marina
Petrea Stefan

Telefon: 0268.516.595

Adresa: Strada Titan nr. 1, Brasov

E-mail: office@cssbrasovia.ro

Formular de contact

Please leave this field empty.